Welkom

Welkom!

Plezier hebben in het werk dat je doet en goede prestaties kunnen leveren. Dat is waar zowel medewerkers zelf, hun klanten als de organisatie baat bij hebben. Het draagt bij aan een duurzame inzetbaarheid van mensen.
Vaak lukt dat. Dan neem je leiding over je eigen talent- en loopbaanontwikkeling en weet je je talenten te benutten. En biedt de organisatie de faciliteiten die je nodig hebt.

En soms ervaar je dilemma’s, drempels,of wil je medewerkers laten trainen en heb je even iemand nodig.  

Een coach die je ondersteunt bij het denken over je loopbaan, die samen met jou helderheid kan brengen in je gedachten over de toekomst, die je een andere invalshoek kan laten vinden voor de dilemma’s waar je tegenaan loopt. Zodat jij vanuit je eigen waarden en verlangens stappen naar de toekomst kunt zetten. En keuzes maakt vanuit kracht en kwaliteiten en de richting van je werk en je leven (opnieuw) bepaalt. Ook als de aanleiding van buitenaf komt.

Een coach die je kan ondersteunen omdat je na een periode van ziekte weer gaat re-integreren en het nu anders wilt aanpakken.

Een coach die je kan helpen bij het ontwikkelen van talenten die nog ruimte moeten krijgen. Omdat je in een nieuwe functie bent begonnen of omdat de omstandigheden waaronder je je functie gaat uitoefenen veranderd zijn.

Een trainer die een groep medewerkers extra handvatten kan geven zodat zij zich sterker voelen en hun houding en vaardigheden goed aan kunnen laten sluiten bij veranderende vragen van klanten en omgeving.

Karin-van-Wezel-7

Klein-Logo-Noloc-Erkend-Loopbaanprofessional
Gele-strook