Klantreacties

Uitspraken van klanten

“De afgelopen maanden heb ik een prachtige weg samen met Karin als coach afgelegd.
Karin wist in korte tijd mijn vertrouwen te winnen en mij vertrouwen te geven in mijzelf.
Ik heb door haar inzicht gekregen in mijn kracht en mijn drijfveren en kon dit ook heel snel toepassen in de praktijk.Karin heeft een hele heldere kijk op de dingen en is uitstekend in staat om op een veilige manier te spiegelen.
Door de fijne gesprekken en de opdrachten die ze mij gaf heb ik mooie stappen gemaakt waar ik mee verder kan.Bewustwording was een belangrijke en waardevolle uitkomst.
Karin is een warme persoonlijkheid die grote betrokkenheid bij mij en mijn proces toonde.
Het was een genoegen om dit samen met haar te mogen doen.”

Annelies, facilitair manager Kinderwoud
Coachtraject, maart – juni 2018


“We hebben in kaart gebracht waar ik stond en waar ik naar toe wilde. En heel belangrijk ook: wat ik leuken minder leuk vind aan mijn huidige functie. Dat is waar je het niet snel met anderen over hebt. Met mijn coach kon ik hier heel goed over praten.”

Dirk-Jan, gemeente Amsterdam,
Ontwikkeladvies 45+, april-juli 2018
Uit: FNV Magazine Gemeente 3|2018


“Zonder enige illusie had ik een afspraak gemaakt met Karin. Ik heb sinds kort tinnitus en wil blijven werken, maar hoe en wat?Karin heeft me daarin zeer goed geholpen. Ze weet kort, bondig en zakelijk de lijnen uit te zetten die er toe doen en vervolgens met vragen te komen.
Ze laat je denken en denkt niet voor je. “

Ad, praktijkdocent HCA, Meubelmaken
Ontwikkeladvies 45+, september – oktober 2018


“Als ik mijn coaching wil omschrijven was het als een reis met een duidelijk startpunt niet wetend waar je uitkomt.Voor mij was het een fijne reis met veiligheid met bergen en dalen maar aan het eind een uitzicht mooi en grijpbaar.
Wil je een coach die veiligheid biedt, respectvol is en bescheiden kies dan Karin”.

Elly, voorzitter OR Leger des Heils
Coachtraject sept 2017 – juli 2018


“Een heel interessante training waarbij ik veel handvatten heb gekregen over het ingaan van een oudergesprek”, ‘Duidelijke uitleg en goede feedback”, Super fijn dat er ook een actrice bij was om dingen nog beter inzichtelijk te maken”

Uitspraken van enkele deelnemers van de training “Handvatten voor een prettig oudergesprek” in opdracht van KPC groep, okt 2018


Gele-strook