Klantreacties

Uitspraken van klanten

“De afgelopen maanden heeft Karin mij in drie gesprekken begeleid bij het denken over het vervolg van mijn carriere. Ik heb deze gesprekken als prettig en structurerend ervaren en dat was precies waar ik naar op zoek was.
Karin heeft mij met behulp van gerichte vragen en een heldere aanpak laten zien welke elementen voor mij belangrijk zijn in werk, waar ik energie van krijg en wat ik wel kan, maar niet speciaal leuk vind. Op deze manier is voor mij duidelijk geworden in welke richting ik het beste door kan gaan met mijn eigen onderneming. Karin maakt je bewust van je sterke en zwakke punten. Ze laat je zien welke onderdelen van je werk je veel voldoening geven en welke minder. Ze stimuleert je om in de positieve richting verder te denken en in mijn geval leverde dat concrete nieuwe stappen op. Karin heeft humor, kijkt goed naar wie ze voor zich heeft en komt naar aanleiding van alles wat je haar vertelt met een loepzuivere analyse van wat je nu eigenlijk bedoelt. Ik kan Karin van harte aanbevelen als je worstelt met de vraag hoe het in de toekomst verder moet met je werk.”

S. vd Vegt, ontwikkelgesprek 45+, juni 2019


“Karin heb ik in de afgelopen paar jaar in haar verschillende professionele rollen meegemaakt, als trainer voor alle medewerkers in de organisatie. Als gids voor het MT en als coach voor mijzelf.
Alle drie de rollen weet Karin zeer goed te vervullen. Door haar oprechte interesse, goed te luisteren en de juiste vragen te stellen en een veilige setting te creëren, wint zij het vertrouwen en is zij in staat daadwerkelijk het verschil te maken.
Voor mijzelf is Karin als coach degene geweest die mij daadwerkelijk van weten naar inzicht/besef heeft gebracht. Door het inzicht en besef dat ik middels de coachende gesprekken verwierf was ik in staat andere facetten van mijzelf (meer) aan te spreken. En daarmee patronen te doorbreken en aan effectiviteit te winnen.
Het spiegelen door Karin was daarbij waardevol. Haar empathie, scherpte om situaties te doorgronden waren daarbij van groot belang.”

Rachel, directeur-bestuurder maatschappelijke organisatie, april 2019


“Ik kan collega’s het bijwonen van deze training aanbevelen omdat: inspirerend, leerzaam, ‘stof’ weg poetsen; het weer even alles naar boven brengt waardoor je e er weer bewust van bent; je je vaak niet bewust bent van hoe je reageert naar anderen en je hierdoor weer bewust wordt; er veel handvatten aangereikt worden om er voor te zorgen hoe je een gesprek positief kunt leiden; het waren inspirerende, leuke en vooral leerzame bijeenkomsten.
Het belangrijkste dat ik uit de training meeneem is: ik kijk naar de persoon tijdens het gesprek en reageer op wat ik zie; bewustwording van mijn gedrag op de ander en hoe ik dat kan aanpakken; duidelijk zijn in wat ik van de ander verwacht;; tegemoet treden en meebewegen met de emotie van de ander. En hoe hier mee om te gaan; doel bepalen, grenzen aangeven, zelf je laats bepalen.”

Uitspraken van deelnemers aan de training Een Prettig Oudergesprek voor docenten van een VO school. In samenwerking met KPC groep, maart 2019


“Meteen bij het eerste gesprek had ik een klik met je. Je sloot goed aan, ik voelde me op mijn gemak en ging met veel energie naar huis. Ik vind je deskundig, respectvol en wijs en gelukkig heb je ook gevoel voor humor. Je kunt goed doorvragen en verbanden leggen. De gesprekken met jou en de praktische huiswerkopdrachten gaven me in korte tijd inzichten waar ik de komende tijd concreet mee verder kan.
Ik zou meer 45 plusser de deze ontwikkelgesprekken gunnen en ga je zeker aanraden aan collega’s. Dankjewel!”

BB (ambulant hulpverlener jeugdzorg)
Ontwikkeladvies 45+, januari-februari 2019


“Een heel interessante training waarbij ik veel handvatten heb gekregen over het ingaan van een oudergesprek”, ‘Duidelijke uitleg en goede feedback”, Super fijn dat er ook een actrice bij was om dingen nog beter inzichtelijk te maken”

Uitspraken van enkele deelnemers van de training “Handvatten voor een prettig oudergesprek” in opdracht van KPC groep, okt 2018


“Zonder enige illusie had ik een afspraak gemaakt met Karin. Ik heb sinds kort tinnitus en wil blijven werken, maar hoe en wat?Karin heeft me daarin zeer goed geholpen. Ze weet kort, bondig en zakelijk de lijnen uit te zetten die er toe doen en vervolgens met vragen te komen.
Ze laat je denken en denkt niet voor je. “

Ad, praktijkdocent HCA, Meubelmaken
Ontwikkeladvies 45+, september – oktober 2018


“Als ik mijn coaching wil omschrijven was het als een reis met een duidelijk startpunt niet wetend waar je uitkomt.Voor mij was het een fijne reis met veiligheid met bergen en dalen maar aan het eind een uitzicht mooi en grijpbaar.
Wil je een coach die veiligheid biedt, respectvol is en bescheiden kies dan Karin”.

Elly, voorzitter OR Leger des Heils
Coachtraject sept 2017 – juli 2018


“We hebben in kaart gebracht waar ik stond en waar ik naar toe wilde. En heel belangrijk ook: wat ik leuken minder leuk vind aan mijn huidige functie. Dat is waar je het niet snel met anderen over hebt. Met mijn coach kon ik hier heel goed over praten.”

Dirk-Jan, gemeente Amsterdam,
Ontwikkeladvies 45+, april-juli 2018
Uit: FNV Magazine Gemeente 3|2018


“De afgelopen maanden heb ik een prachtige weg samen met Karin als coach afgelegd.
Karin wist in korte tijd mijn vertrouwen te winnen en mij vertrouwen te geven in mijzelf.
Ik heb door haar inzicht gekregen in mijn kracht en mijn drijfveren en kon dit ook heel snel toepassen in de praktijk.Karin heeft een hele heldere kijk op de dingen en is uitstekend in staat om op een veilige manier te spiegelen.
Door de fijne gesprekken en de opdrachten die ze mij gaf heb ik mooie stappen gemaakt waar ik mee verder kan.Bewustwording was een belangrijke en waardevolle uitkomst.
Karin is een warme persoonlijkheid die grote betrokkenheid bij mij en mijn proces toonde.
Het was een genoegen om dit samen met haar te mogen doen.”

Annelies, facilitair manager Kinderwoud
Coachtraject, maart – juni 2018


Gele-strook