Week van de Loopbaan 2020: Meld je nu aan.

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken?

Week van de Loopbaan 2020, meld je nu aan
14 tot 19 september 2020

Kom langs in de week van 14 tot 19 september!

Net als veel andere loopbaanprofessionals in heel Nederland zet ik mijn deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan, geïnitieerd door de NOLOC.

Maak vrijblijvend kennis met mij als loopbaancoach en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk. Bel me meteen even 06 – 33 425 821 of stuur me een mail

  • Ik nodig je graag uit om een afspraak te maken voor een individueel gesprek.
  • Of meld je aan voor de workshop Loopbaancheck. Op 19 september van 9.30 tot 13.00 uur gaan we met maximaal 6 deelnemers op onderzoek in het Diemerbos

Werkzoekend of wil je beweging in je werk?

  • Ben je werkzoekend?
  • Wil je meer plezier en energie uit je werk halen?
  • Sta je stil in jouw ontwikkeling?
  • Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan?
  • Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen?

Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk en je werkglimlach kwijt bent. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

Als loopbaancoach kan ik je helpen je doel scherp te krijgen en een ontwikkeladvies voor regie over je eigen loopbaan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen?

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je werken een duurzaam inzetbaarheid en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt.

Zinvolle invulling na je loopbaan?

“Ik dacht me na mijn pensionering wel te vermaken, maar na enkele weken begon ik iets te missen.”

Herkenbaar?

Je hebt een drukke baan en binnen afzienbare tijd ga je afscheid nemen en het stokje overdragen. Af en toe houdt dat je bezig, een helder beeld bij die nieuwe invulling heb je nog niet. Ach je ziet wel, “ik zal me echt wel vermaken”. In de eerste periode na je afscheid heb je genoeg omhanden. En dan begint er een gemis op te treden. Maar wat?

Wil je meer weten of je al meteen aanmelden voor de Week van de Loopbaan 2020?

  • Ik nodig je graag uit om een afspraak te maken voor een individueel gesprek.
  • Of meld je aan voor de workshop Loopbaancheck. Op 19 september van 9.30 tot 13.00 uur gaan we met maximaal 6 deelnemers op onderzoek in het Diemerbos

Neem contact op via onderstaand contactformulier. Of bel me meteen even 06 – 33 425 821.

Let op, Vol = vol dus bel of mail mij nu alvast en reserveer een plek!

Contactformulier
Velden met een * zijn verplicht


Klik voordat je je bericht verstuurt op het gevraagde plaatje
Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de sleutel.

Top