Klanten vertellen


Via NL Leert Door ben ik bij Karin terecht gekomen. Ik vond het traject over het geheel erg waardevol en ik zou het iedereen aanraden een dergelijk traject eens te doen, en als het even kan bij Karin. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Karin. Ze wist de juiste vragen te stellen en me aan het denken te zetten. Hierdoor heb ik nu een beter beeld van waar mijn kracht zit en waar mijn prioriteiten liggen. Karin luistert naar je verhaal en weet goed te duiden waar je tegenaan loopt en kan je voorzien van concrete tips die echt bruikbaar zijn. Ik heb nu duidelijk in beeld wat mijn ontwikkelpunten zijn en heb een beter idee van waar ik heen wil. Karin heeft me duidelijk weten te maken dat de weg erheen nooit in een rechte lijn gaat, ik heb dus nog even… Al met al heb ik veel baat gehad bij het traject en ik heb veel bewondering voor de wijze waarop Karin te werk gaat. Veel dank hiervoor.

Nora Bijen | Bedrijfsleider | NL leert Door

Karin is een hele fijne coach. Zij luistert goed en stelt relevante vragen. Tijdens het traject ben ik tot inzichten gekomen waardoor ik mijn plannen beter kon ordenen. Mijn coaching sessies met Karin hebben mij nieuwe inzichten gebracht. Ik heb ook wat aanknopingspunten gekregen die ik in mijn huidige werk kan toepassen. Dank Karin.  

E.I. | Studentbegeleider | Nl Leert Door

I had 3 sessions with Karin via the NL Leert Door program. She helped me go through my feelings of doubt regarding my own skills and career path through discussion and simple activities. I left the appointments more confident and with a clear idea on what I truly valued and wanted to pursue. Despite my Dutch not being very good, there wasn’t any communication issue and I felt that we understood each other.

Thank you again for your help

Maria Mafalda Gomes | Visual QA tester| Nl Leert Door

Nogmaals dank voor je begeleiding. Ik vond je een goede coach, met lekker concrete adviezen. Het had 1 sessie langer mogen duren, dan had je vast nog meegemaakt dat er een baan uit was gekomen. Maar ik ben optimistisch en ga verder met mijn to-do-lijstje.

Annet Bult | Beeldend kunstenaar/ workshopleider | NL leert Door

In het begin wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Maar al zo gauw ik binnen kwam en met jou aan tafel zat voelde dit gelijk goed en vertrouwd. Ik heb enorm veel geleerd over bewust zijn van mezelf. Ik vond het ook heel fijn dat jij mijn “stok achter de deur was”. Ik voelde me verantwoordelijkheid als ik naar je toe kwam en dat heeft mij enorm geholpen in dit proces. Het mooiste van al onze gesprekken en de zoektocht was het begrip dat je voor me had. Dank je.

Noura Chakir | pedagogisch medewerkster kinderopvang | Nl Leert Door

Ik ben blij dat ik via NL leert door de mogelijkheid heb gekregen om begeleid te worden door Karin. We zijn drie keer samen geweest en hebben constructieve gesprekken gevoerd wat heeft geleid tot een goed inzicht in mijn situatie. Tegelijkertijd hebben we besproken welke mogelijkheden er zijn om deze situatie te veranderen. Het was fijn om professioneel begeleid te worden op een voor mij belangrijk moment. Samenvattend was het een heel zinvol traject dat heel ondersteunend heeft gewerkt. Ik ben er heel tevreden mee.

Yvonne Strang | Beeeldend kunstenaar | NL Leert Door

Karin, een bijzondere coach, die net dat duwtje geeft wat je o zo nodig kan hebben. Niet oordelend maar zij houdt je wel een spiegel voor waardoor je zelf gaat nadenken. Dank je wel Karin, dit was net het zetje dat ik nodig had. Ik ga onze afspraken missen.

Mariette Wit | Officemanager bij Adagio | Nl Leert Door

Ik ben bij Karin terechtgekomen omdat ik als free-lancer, met name door de corona toestand, na 30 jaar bijna geen werk meer had en niet zo goed meer wist wat nu te doen. De gesprekken bij Karin waren verhelderend, en ik heb een hele hoop over mijzelf geleerd. Er zijn mij dingen duidelijk geworden door de gesprekken met haar. Daar ben ik dankbaar voor en het heeft me echt een enorm eind op weg geholpen.

Ze heeft een heel scherp inzicht om de situatie in te zien en er dieper op in te gaan. Tijdens onze gesprekken heb ik vaak tegen haar gezegd “Ja.. je hebt het precies bij het rechte eind ! / je slaat de spijker op z’n kop !”. Omdat ze exact inzag wat ik niet zag, of waar ik al 30 jaar aan gewend ben. Ze heeft me echt geholpen, ze is absoluut een professional die heel goed weet hoe ze mij op de rails kon krijgen.
Dankjewel !

Pepijn Aben | Geluidstechnicus/ Drone-piloot | NL Leert Door

Karin is een hartelijke vrouw bij wie je je direct op je gemak voelt. Daarnaast filtert ze tijdens de gesprekken heel snel waar je passie ligt. Aan de hand van verschillende oefeningen komt naar boven waar je goed in bent en wat je het liefst zou willen doen. Een onoverzichtelijk moment maakt zij overzichtelijk.

Het was fijn om met haar mijn blinde vlekken te ontdekken, waar ik nu aan kan werken. Karin reikt je daarbij verschillende tools aan, die je ruimte, overzicht en perspectief (!) bieden. Aan de hand van verschillende voorbeelden verduidelijkt ze bepaalde keuzes, die je hebt gemaakt en laat ze ook zien, hoe je nu andere keuzes kunt maken. Ik ben erg blij met de coaching van Karin en heb veel geleerd!  

Andrea R. | Docente Duits | NL Leert Door

Karin laat blijken zich goed voor te bereiden en ‘straight to business’ te gaan. In haar werkwijze zit met andere woorden een hands on plan, en toch is tegelijkertijd de open blik merkbaar. Daarnaast richt ze zich op de positieve aspecten van bijvoorbeeld je opleidings- en arbeidsverleden, en komt zodoende goed tot de kern van je passie en kwaliteiten.

Haar coachende vaardigheden vallen op doordat zij de behoefte van de ander voorop zet, de keuze en verantwoordelijkheid bij jou als deelnemer neerlegt, en op een natuurlijke wijze methodisch te werk gaat.

Kyung van Driel | teamleider sociaal domein | NL Leert Door

Karin van Wezel heeft mij in 4 uur op een speelse manier weer laten zien wat ik belangrijk vind in een baan. En dat heeft mij weer enthousiast gemaakt en het vertrouwen gegeven dat ik weer een passende baan zal vinden. 

Hans Nieuwland | Steward KLM | NL Leert Door

Door de corona-maatregelen moest ik keuzes maken in mijn loopbaan. Met veel plezier werk ik al ruim 30 jaar als stewardess.

Via NL leert ben ik bij Karin gekomen. Tijdens onze bijeenkomsten kwam ik erachter wat ik belangrijk vind in mijn werk en waar ik mij nog in wil ontwikkelen. Tevens gaf Karin mij handvatten t.b.v. communicatie wat ik kan toepassen in mijn nieuwe baan en natuurlijk ook privé.

Ook met de beslissing om bij KLC gedetacheerd te worden heeft zij me geholpen. Waar ik haar erg dankbaar voor ben!

Marjon Hansen | Stewardess KLM/KLC| NL Leert Door

Nadat ik boventallig was verklaard bij mijn vorige werkgever in de evenementensector zat ik er doorheen, wat is mijn toekomstperspectief, waar ben ik goed in en vooral wat wil ik nu? Dat waren de vraagstukken waar ik op dat moment tegenaan liep. Tijdens sollicitaties kroop ik in mijn schulp en was ik vooral zoekende naar wat wil het bedrijf van mij horen in plaats van mijzelf te laten zien.

Gelukkig kwam ik via het NL Leert Door traject in contact met Karin. Zij heeft mij in de sessies die wij hebben gehad laten inzien waar mijn kwaliteiten liggen, waar ik mijn arbeidsvreugde uit haal en wat ik zoek in een baan. Door de aangereikte handvatten zit ik weer lekkerder in mijn vel en gaan de sollicitaties ook een stuk makkelijker en succesvoller. Inmiddels ben ik bijna weer aan het werk en hiervoor ben ik veel dank verschuldigd aan Karin die mij liet inzien wat ik waard ben!

Karin bedankt!

Emile Schoonbergen | Uitvaaartverzorger | NL Leert Door

Je hebt mij een waardevol coachingstraject geboden. Ik heb nu scherp wat ik zoek in een baan en wat ik te bieden heb. Bij sollicitaties was het voor mij niet vanzelfsprekend mijn persoonlijke kwaliteiten in woorden te benoemen. Nu kan ik dit wel. Dank.

Frans Arntz | Beleidsadviseur sociale domein| NL Leert Door

Toen ik bij Karin binnenstapte voor mijn eerste coaching sessie zat ik werk-technisch echt in de knoop. Net boventallig verklaard en bijna 50, ‘wie wil mij nu nog?’ was mijn overheersende gevoel.

Karin heeft mij vanaf het eerste moment op een hele fijne en nuttige manier aan het denken gezet. Door de goeie vragen die ze stelt en de intensieve (denk)oefeningen ontwarden we draadje voor draadje mijn knoop, en begon ik weer nieuwe mogelijkheden te zien. De combinatie van haar praktische kennis en hulp, waarin voldoende ruimte was voor al mijn emoties, hebben gemaakt dat ik na drie sessies weer lucht en licht zie. Ik heb weer een plan en ik heb er zin in

Susanne Muller | Copy Writer | Nl Leert Door

Het fijne aan Karin vond ik dat ze alles open hield. Als ik met een idee kwam dat ik eigenlijk meteen weer weg wilde wuiven, want ‘niet realistisch’, wilde zij dat juist op tafel houden. Want waarom kwam ik daarmee? Moest ik dat dan niet onderzoeken? En viel dat niet op een of andere manier  toch te koppelen aan mijn competenties en werkervaring? Heel positief, ik kon echt merken dat ze het beste uit me probeerde te halen. En tegelijk was ze alert op kleine tegenstrijdigheden en toewerkend naar een conclusie, want daar moesten we natuurlijk wel op uitkomen. Karin is enthousiast en kundig, en ik verliet de sessies dan ook met een frisse kijk en goede zin

Gerard van Dorp | Cultureel Antropoloog | NL Leert Door

Bedankt voor je begeleiding, je positiviteit en je coaching. Je bent zeer toegankelijk, je zoekt de verdieping, je ondersteunt op een prettige, respectvolle en laagdrempelige manier, waardoor ik me veilig voelde. Je geeft richting zonder te leiden, waardoor het inzicht vanuit mij moest komen. Dat is de beste leerweg! Je hebt me zeker op weg geholpen, waardoor ik op een andere manier, positiever, naar mijzelf kijk in en tijdens mijn werk. Dank daarvoor!

Rob Barten | Praktijkondersteuner Ouderenzorg | NL Leert Door

In de eerste kennismaking bleek er een klik. Daarna heeft Karin mij meegenomen in mijn eigen landschap. Met de drijfverenscan  hebben we aan de contouren kleur gegeven en na elke sessie werd er verder ingekleurd. 

Ik ben dankbaar dat Karin mij mijn eigen landschap heeft laten herontdekken; wat vind ik leuk, wat moet ik vooral niet doen, waar krijg ik energie van en ik heb het plezier in het werk herontdekt. 

Karin heeft mij de juiste spiegel voorgehouden waardoor ik beter naar mijzelf en de diverse werkomgevingen ben gaan kijken. Karin heeft mij gedurende het proces in laten zien wie ik ben en waar ik in excelleer. En hoe ik dat in mijn voordeel kan toe passen. 

Haar openhartigheid, duidelijkheid en humor, hebben mijn sessies tot waarden gemaakt.

Ik heb er weer plezier in.

Regnier ten Haaf | International Sales Manager | Maatwerk Coachtraject

” De afgelopen maanden heb ik een prachtige weg samen met Karin als coach afgelegd. Karin wist in korte tijd mijn vertrouwen te winnen en mij vertrouwen te geven in mijzelf.

Ik heb door haar inzicht gekregen in mijn kracht en mijn drijfveren en kon dit ook heel snel toepassen in de praktijk. Karin heeft een hele heldere kijk op de dingen en is uitstekend in staat om op een veilige manier te spiegelen.

Door de fijne gesprekken en de opdrachten die ze mij gaf heb ik mooie stappen gemaakt waar ik mee verder kan. Bewustwording was een belangrijke en waardevolle uitkomst. 

Karin is een warme persoonlijkheid die grote betrokkenheid bij mij en mijn proces toonde. Het was een genoegen om dit samen met haar te mogen doen.”

Annelies, facilitair manager Kinderwoud, Maatwerk Coachtraject,

“Karin heb ik in de afgelopen paar jaar in haar verschillende professionele rollen meegemaakt, als trainer voor alle medewerkers in de organisatie. Als gids voor het MT en als coach voor mijzelf.
Alle drie de rollen weet Karin zeer goed te vervullen. Door haar oprechte interesse, goed te luisteren en de juiste vragen te stellen en een veilige setting te creëren, wint zij het vertrouwen en is zij in staat daadwerkelijk het verschil te maken.

Voor mijzelf is Karin als coach degene geweest die mij daadwerkelijk van weten naar inzicht/besef heeft gebracht. Door het inzicht en besef dat ik middels de coachende gesprekken verwierf was ik in staat andere facetten van mijzelf (meer) aan te spreken. En daarmee patronen te doorbreken en aan effectiviteit te winnen.
Het spiegelen door Karin was daarbij waardevol. Haar empathie, scherpte om situaties te doorgronden waren daarbij van groot belang.”

Rachel, | Directeur-bestuurder maatschappelijke organisatie | Maatwerk trainingen en coaching

Ik kwam bij Karin terecht uit nieuwsgierigheid. Ik heb het naar m’n zin bij mijn huidige werkgever maar ik heb me toch opgegeven voor het traject Ontwikkelingsadvies 45+. Ik dacht: “baat ’t niet, schaadt ’t niet”.

In 4 uren tijd, verspreid over 3 sessies, heeft Karin een drempel die ik bleek te hebben, weten te doen verdwijnen, door enkele praktische vragen te stellen. Zij heeft een logische manier van verbanden leggen die zo vanzelfsprekend zijn, dat ik die meteen kon toepassen. Niets is te gek of onmogelijk.

Ik vind Karin bijzonder toegankelijk; ze luisterde oprecht naar me en maakte mij bewust van dingen die voor mij vanzelfsprekend zijn om te doen. Het mij weer bewust worden van mijn kwaliteiten zorgde ervoor dat ik al na een sessie een positieve boost had van mezelf.

E. A., Ontwikkelingsadvies 45+

Karin heeft mij in drie sessies geholpen om zicht te krijgen op waar ik nu sta en waar ik naar toe wil. Karin’s kracht is luisteren en doorvragen op wat wezenlijk is in mijn verhaal. Ze voelt dat goed aan.

Ik vind Karin heel kundig en behulpzaam. Ze geeft structuur, maar vooral ruimte. Ik kan haar als coach van harte aanbevelen! Dank je wel voor alles,

Ciel, Ontwikkelingsadvies 45+

“De drie gesprekken die ik met jou heb gevoerd in het kader van ontwikkelgesprekken 45 + heb ik als heel prettig ervaren. Je was in staat om me snel op mijn gemak te stellen en daardoor kon ik open met je praten over mijn werk en de toekomst van mijn werkzame leven.

Door de praktische opdrachten en door verhelderende vragen te stellen wist ik al snel weer wat voor mij belangrijk is in mijn werk en waar ik blij van word. Heel fijn om door deze gesprekken weer richting te krijgen en te voelen wat ik wel en niet meer wil in mijn werk.

Door samen open en met humor te kijken naar wat voor mij belangrijk is, kan ik weer verder. De woorden “Zelfzorg” en “De energie van het flierefluiten” neem ik mee naar het werk

Petra, logopedist, Ontwikkelingsadvies 45+

 “We hebben in kaart gebracht waar ik stond en waar ik naar toe wilde. En heel belangrijk ook: wat ik leuk en minder leuk vind aan mijn huidige functie. Dat is waar je het niet snel met anderen over hebt. Met mijn coach kon ik hier heel goed over praten” Dirk-Jan, gemeente Amsterdam,  Ontwikkeladvies 45+ , Zie ook: FNV Magazine Gemeente

Dirk-Jan, gemeente Amsterdam, Ontwikkeladvies 45+ ,

“Zonder enige illusie had ik een afspraak gemaakt met Karin. Ik heb sinds kort tinnitus en wil blijven werken, maar hoe en wat? Karin heeft me daarin zeer goed geholpen. Ze weet kort, bondig en zakelijk de lijnen uit te zetten die er toe doen en vervolgens met vragen te komen.Ze laat je denken en denkt niet voor je. “

Ad, praktijkdocent HCA, Meubelmaken, Ontwikkeladvies 45+,

Karin heeft mij met behulp van gerichte vragen en een heldere aanpak laten zien welke elementen voor mij belangrijk zijn in werk, waar ik energie van krijg en wat ik wel kan, maar niet speciaal leuk vind. Op deze manier is voor mij duidelijk geworden in welke richting ik het beste door kan gaan met mijn eigen onderneming.

Karin maakt je bewust van je sterke en zwakke punten. Ze laat je zien  welke onderdelen van je werk je veel voldoening geven en welke minder. Ze stimuleert je om in de positieve richting verder te denken en in mijn geval leverde dat concrete nieuwe stappen op.

Karin heeft humor, kijkt goed naar wie ze voor zich heeft en komt naar aanleiding van alles wat je haar vertelt met een loepzuivere analyse van wat je nu eigenlijk bedoelt. Ik kan Karin van harte aanbevelen als je worstelt met de vraag hoe het in de toekomst verder moet met je werk.

S. v.d. Vegt, ontwikkelgesprek 45+

“Als ik mijn coaching  wil omschrijven  was het als een reis met een duidelijk startpunt niet wetend waar je uitkomt. Voor mij was het een fijne reis met veiligheid met bergen en dalen maar aan het eind een uitzicht mooi en grijpbaar.

Wil je  een coach die veiligheid biedt, respectvol is en bescheiden kies dan Karin”.

Elly, voorzitter OR Leger des Heils Coachtraject

“Een heel interessante training waarbij ik veel handvatten heb gekregen over het ingaan van een oudergesprek”, ‘Duidelijke uitleg en goede feedback”, Super fijn dat er ook een actrice bij was om dingen nog beter inzichtelijk te maken” deelnemers van de training “Handvatten voor een prettig oudergesprek” in opdracht van KPC groep,

deelnemers van de training “Handvatten voor een prettig oudergesprek” in samenwerking met KPC groep

“Ik kan collega’s het bijwonen van deze training aanbevelen omdat:

het was inspirerend, leerzaam, ‘stof’ weg poetsen;

je je vaak niet bewust bent van hoe je reageert naar anderen en welk effect dat heeft. Het was waardevol weer even alles naar boven te brengen waardoor je er wel weer bewust van bent;

er zijn veel handvatten aangereikt om er voor te zorgen dat je een gesprek positief kunt leiden;

het waren inspirerende, leuke en vooral leerzame bijeenkomsten.
Het belangrijkste dat ik uit de training meeneem is: ik kijk naar de persoon tijdens het gesprek en reageer op wat ik zie;

bewustwording van mijn gedrag op de ander en hoe ik dat kan aanpakken;

duidelijk zijn in wat ik van de ander verwacht; tegemoet treden en meebewegen met de emotie van de ander. En hoe hier mee om te gaan; doel bepalen, grenzen aangeven, zelf je plaats bepalen.”

deelnemers aan de training Een Prettig Oudergesprek voor docenten van een VO school. In samenwerking met KPC groep

Gele-strook
Top