Aanbod

Actueel aanbod: De Wandelcoachexperience 2022

Ga 16 of 17 september 2022 mee naar het Diemerbos en ervaar wat wandelcoaching voor je kan betekenen. Meld je aan of stuur me een bericht

Wil je eerst meer weten over wat wandelcoaching voor jou kan inhouden? Luister de podcast die we gemaakt hebben en laat je inspireren.

Reguliere aanbod

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn aanbod.

Werken met een glimlach

Werken met een glimlach is het resultaat van een goede match tussen wat je wilt en kunt inbrengen in je werk en wat de organisatie van je vraagt. De balans hierin ontstaat door een combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heel vaak gaat dat goed. En soms zijn er redenen waardoor je glimlach kan vervagen.

  • Wil je dit nog wel? Je privésituatie verandert en daarmee verschuift ook je focus in je werk. En ook het werk zelf is niet meer hetzelfde als toen je begon. Er zijn mogelijk ongemerkt taken bijgekomen, vraagstukken die je al eens hebt aangepakt komen weer terug, patronen blijken inmiddels toch te gaan schuren, enzovoort. Je voelt de onvrede groeien. En als je dan iets anders wilt, heb je dan genoeg in huis?
  • Wat heb je in huis? Ik ben er van overtuigd dat je meer kunt dan je denkt. Veel doe je al effectief. En daarnaast zullen er zeker overtuigingen en patronen in de weg liggen die opgeruimd kunnen worden.Je bent mogelijk uit het oog verloren waar het voor jou ook al weer om draait!

We halen het weer in beeld!

Op verschillende manieren kunnen we aan het werk. Ieder heeft tenslotte een eigen voorkeur en vraagstuk. Je kunt onderdelen zelfstandig aanpakken, in een individueel coachtraject onderzoeken of samen met anderen in een training verder uitwerken. Hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod.

Wat je zelfstandig kunt oppakken

  • Glimlachmeter: sta even stil bij hoe het met je is in relatie tot je werk.
  • Blij met je werk: Gun je jezelf even de tijd om stil te staan? Dat kan een hele vooruitgang zijn.
  • Ben je eigen wandelcoach: neem een mijmervraag mee tijdens een wandeling en laat je verrassen door wat er naar boven komt.

Individuele begeleiding

  • Drijfverenscan: met een gevalideerde vragenlijst brengen we je drijfveren in kaart. De rapportage is het startpunt voor gesprek.
  • Ontwikkeladvies : in een kort traject kijken we waar je staat in je loopbaan, wat je al in huis hebt, welke stap je wilt zetten naar de toekomst en wat daar voor nodig is?

Workshops en Trainingen

  • Loopbaancheck. in een workshop doe je een loopbaancheck en ontdek je wat mogelijke stappen in je loopbaan voor je op kunnen leveren.
  • Stappen zetten in je loopbaan. Neem afscheid van ‘Eigenlijk zou ik …..’ en ‘hoe mooi zou het zijn als ik…..’ Zodat je regie kunt en durft te nemen en toewerkt naar wat je wilt en kunt in het werk.
  • Past mijn werk nog bij mij? In deze training staan we stil bij jouw vragen over je loopbaan. Wil je dit werk doen tot aan je pensioen? We vinden de antwoorden met elkaar en maken een plan voor de toekomst.

De data en de locatie van de workshops en trainingen vind je in de Planning

In company

Voor organisaties maak ik graag een aanbod op maat.

Wil je meer weten over het overzicht van mijn aanbod, hoe ik je kan helpen en/of heb je andere vragen?

Bel me gerust even 06 – 33 425 821 of stuur een bericht.

Top