Over mij

Over mij

Op de middelbare school verzon ik manieren om voor een vriendin de principes en systemen van natuurkunde en wiskunde inzichtelijk te maken.
Tijdens mijn biologiestudie raakte ik gefascineerd door (eco)systemen: onderdelen die, in hun onderlinge samenhang, een geheel vormen en onderling afhankelijk van elkaar zijn.
Als trainer en coach ben ik steeds weer gegrepen door de psychologische principes achter menselijk gedrag, individueel en in onderlinge samenhang in groepen en teams. Ook daarin zie ik weer de systemen en onderlinge afhankelijkheid en verbondenheid.

Van biologie naar het vak van trainer en coach loopt mijn pad via toegepaste psychologie, een coachopleiding, specialisatie loopbaanbegeleiding, een leergang systemisch coachen, verschillende workshops en vooral ruim 20 jaar ervaring in de praktijk. Ik ben alle mensen waaraan ik heb mogen leren dan ook dankbaar.
Ik werk veel in situaties waar de communicatie en de relatie schuurt. In jezelf, tussen collega’s, met klanten, met je medewerkers of je leidinggevende. Emoties, weerstand, teleurstelling, vastzittende patronen, het heeft invloed op jou en op het contact. En daarmee op de glimlach die je kunt ervaren.

Karin-van-Wezel-6Ik onderzoek met jou wat jouw aandeel en mogelijkheden zijn in die situaties. Ik zoek met je de onderliggende patronen op, waar de werkelijke verandering kan plaatsvinden.

Ik zet mijn kennis, ervaring en enthousiasme graag in om mensen te helpen om hun beste zelf (weer) te ontdekken en van daaruit met een glimlach hun werk te kunnen ervaren.
Voor mij zit de voldoening van het werk in de momenten waarop mijn klanten met hun hoofd in de wolken mogelijkheden kunnen zien en ervaren en vervolgens keuzes maken die hen weer met de voeten in de klei brengen zodat zij praktische en soms pragmatische stappen kunnen zetten in hun werk-leven. Zodat er (weer) een glimlach verschijnt.

Trots op wat ik heb bereikt en nederig in wat me gegund is blijf ik steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en aanvullende inzichten.

Drs Karin van Wezel – Senior Trainer, Coach en Loopbaanbegeleider


Download hier mijn CV als PDF

Gele-strook
Middel-Logo-Noloc-Erkend-Loopbaanprofessional


Certificering en lidmaatschap

  • NOLOC erkend loopbaanprofessional
  • aangesloten bij NOBCO
  • aangesloten bij Coachfinder
  • aangesloten bij Coachwereld
  • geregistreerd docent bij CRKBO
  • gecertificeerd coach BGL Opleidingen
  • gecertificeerd ACT coach SeeTrue
  • gecertificeerd drijfverenscan van Intodrives
  • gecertificeerd coach 7 bronnen van arbeidsvreugde
Top