Over mij

Op de middelbare school verzon ik manieren om voor een vriendin de principes en systemen van natuurkunde en wiskunde inzichtelijk te maken.

Biologie en systemen

Tijdens mijn biologiestudie raakte ik gefascineerd door (eco)systemen: onderdelen die, in hun onderlinge samenhang, een geheel vormen en onderling afhankelijk van elkaar zijn.

Van biologie naar het vak van trainer en coach loopt mijn pad via toegepaste psychologie, een coachopleiding, specialisatie loopbaanbegeleiding, een leergang systemisch coachen, verschillende workshops en vooral ruim 20 jaar ervaring in de praktijk. Ik ben alle mensen waaraan ik heb mogen leren dan ook dankbaar.

Kom je kennis maken?

Mensen en systemen

Als trainer en coach ben ik steeds weer gegrepen door de psychologische principes achter menselijk gedrag, individueel, in relatie tot hun werk en in onderlinge samenhang in groepen en teams. Ook daarin zie ik weer de systemen en onderlinge afhankelijkheid en verbondenheid.

Jouw plek in de systemen

Ik werk veel in situaties waar de relatie en de communicatie schuurt. In jezelf, tussen jou en je baan, tussen collega’s, met klanten, met je medewerkers of je leidinggevende. Emoties, weerstand, teleurstelling, vastzittende patronen, het heeft invloed op jou en op hoe je je voelt op jouw plek in je werk. En daarmee op de glimlach die je kunt ervaren.

Patronen en mogelijkheden

Ik onderzoek met jou wat jouw aandeel en mogelijkheden zijn in die situaties. Ik zoek met je de onderliggende patronen op, waar de werkelijke verandering kan plaatsvinden.

Ik zet mijn kennis, ervaring en enthousiasme graag in om jou te helpen om je beste zelf (weer) te ontdekken en van daaruit met een glimlach je werk te kunnen ervaren.

Voldoening

Voor mij zit de voldoening van het werk in de momenten waarop mijn klanten met hun hoofd in de wolken mogelijkheden kunnen zien en ervaren en vervolgens keuzes maken die hen weer met de voeten in de klei brengen. Daarna kunnen ze praktische en soms pragmatische stappen zetten in hun werk-leven. Zodat er (weer) een glimlach verschijnt

Trots en nederig

Trots op wat ik heb bereikt en nederig in wat me gegund is blijf ik steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en aanvullende inzichten. Lees hieronder mijn CV, dat vertelt je nog meer over mij.

Drs Karin van Wezel – Senior Trainer, Coach en Loopbaanbegeleider

Gele-strook
Middel-Logo-Noloc-Erkend-Loopbaanprofessional


Certificering en lidmaatschap

  • NOLOC erkend loopbaanprofessional
  • aangesloten bij NOBCO
  • aangesloten bij Coachfinder
  • aangesloten bij Coachwereld
  • geregistreerd docent bij CRKBO
  • gecertificeerd coach BGL Opleidingen
  • gecertificeerd ACT coach SeeTrue
  • gecertificeerd drijfverenscan van Intodrives
  • gecertificeerd coach 7 bronnen van arbeidsvreugde
Top