Praktische zaken

Zolang de Corona-maatregelen van kracht zijn hanteren we in de life ontmoetingen uiteraard de juiste voorzorgsmaatregelen.

Planning

Individuele trajecten zijn op afspraak en plannen we in onderling overleg. Maatwerk plannen we in samenspraak met de opdrachtgever.

Workshops en trainingen

In verband met de Corona-maatregelen zijn alle groepsactiviteiten uitgesteld. De nieuwe planning volgt wanneer de maatregelen daar weer ruimte voor bieden.

Workshop/trainingDatumLocatie
Oefendag moeilijke gesprekkenNajaar 2022 Diemen
Apeldoorn
Loopbaancheck1: 6 mei, 13 mei, 20 mei
2: 10 juni, 17 juni, 24 juni
3: najaar 2022
Diemen
Stappen zetten in je loopbaan
Najaar 2022Diemen
Past mijn werk nog bij mij?
3 daagse training
Najaar 2022Diemen
Workshops en trainingen najaar 2021

Wil je eerst meer weten over de inhoud of twijfel je en wil je overleggen of een workshop of training bij jou en je vragen past? Bel me gerust even: 06 – 33 425821. Of stuur me een bericht,

Samenwerking: Voor de oefendag Moeilijke gesprekken werk ik samen met ervaren trainingsactrices, Claudia van Mechelen van Dito Training en Esther Drenthe.

Plaats

Individuele begeleiding:

De gesprekken kunnen life en/of online plaatsvinden. Wanneer we life afspreken kan dat bij mij in Amsterdam of wandelend in het Diemerbos, aan de rand van Diemen, vlak bij Amsterdam. Ook op locatie bij jou is mogelijk (zie bij reiskosten).

Workshops en trainingen

Voor groepsbijeenkomsten gebruik ik de fijne plek House of Bird, aan de rand van het Diemerbos zodat we ook naar buiten kunnen. Voor de ‘Oefendag Moeilijke gesprekken’ maak ik ook gebruik van de trainingsruimte van Dito Training in Apeldoorn

Bij maatwerk zorgt de opdrachtgever voor een trainingslocatie. Dit kan in het hele land plaatsvinden.

Tarieven

Mijn tarief is afhankelijk van de opdrachtgever (particulier of zakelijk). Afhankelijk van de opdracht geldt een uurprijs, dagdeelprijs of trajectprijs.

Telefonische kennismaking is gratis.

Reistijd en reiskosten: Ik breng een reiskostenvergoeding van € 0,30 per km. in rekening. Voor coachgesprekken en trainingen korter dan een dagdeel breng ik daarnaast een vergoeding voor reistijd in rekening van € 40,00 per uur.

Alle prijzen zijn excl 21% BTW
Trainingen die onder de criteria van het CRKBO vallen kunnen BTW vrij gegeven worden

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen, bel me gerust even: 06 – 33 425821. Of stuur me een bericht,

Gele-strook
<style>
Top