Praktische zaken

Zolang de Corona-maatregelen van kracht zijn hanteren we in de life ontmoetingen uiteraard de juiste voorzorgsmaatregelen.

Planning

De trajecten en trainingen zijn op afspraak en worden in onderling overleg gepland.

Plaats

Individuele begeleiding:

De gesprekken vinden plaats bij mij in Amsterdam, bij jou of al wandelend in een mooi gebied in de omgeving van Amsterdam.

Workshops en trainingen

Voor groepsbijeenkomsten gebruik ik een fijne plek aan de rand van Diemen of een mooie ruimte in Apeldoorn. Bij maatwerk zorgt de opdrachtgever voor een trainingslocatie. Dit kan in het hele land plaatsvinden.

Tarieven

Mijn tarief is afhankelijk van de opdrachtgever (particulier of zakelijk). Afhankelijk van de opdracht geldt een uurprijs, dagdeelprijs of trajectprijs.

Telefonische kennismaking is gratis.

Reistijd en reiskosten: Ik breng een reiskostenvergoeding van € 0,40 per km. in rekening. Voor coachgesprekken en trainingen korter dan een dagdeel reken ik voor reistijd boven de 30 minuten € 40,00 per uur.

Alle prijzen zijn excl 21% BTW
Trainingen die onder de criteria van het CRKBO vallen kunnen BTW vrij gegeven worden

Mogelijkheden voor financiering

De overheid heeft verschillende regelingen die mogelijk interessant zijn voor uw organisatie. Bijvoorbeeld de Subsidie regeling Leren en Ontwikkelen voor MKB (SLIM-regeling) van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

In het tweede pakket Corona steunmaatregelen van de overheid, dat per 1 juni 2020 ingaat, is ook een aanvullend plan voor ‘NL leert door’ aangekondigd.  Naast de noodsteun is in deze regeling aandacht voor ontwikkelgesprekken en scholing van medewerkers wanneer ze willen of moeten veranderen van werk. Hier komt in juli meer duidelijkheid over.

Coachtrajecten en trainingen gericht op het werk zijn voor particulieren als studiekosten aftrekbaar van de belasting.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen, bel me gerust even: 06 – 33 425821. Of stuur me een bericht,

Gele-strook
<style>
Top