Praktische zaken

Zolang de Corona-maatregelen van kracht zijn hanteren we in de life ontmoetingen uiteraard de juiste voorzorgsmaatregelen.

Planning

Individuele trajecten zijn op afspraak en plannen we in onderling overleg. Maatwerk plannen we in samenspraak met de opdrachtgever.

Workshops en trainingen

In verband met de Corona-maatregelen zijn alle groepsactiviteiten verschoven naar 2021. De nieuwe planning volgt eind november.

Workshop/trainingDatumLocatie
Oefendag moeilijke gesprekkenVoorjaar 2021
Diemen
Apeldoorn
LoopbaancheckVoorjaar 2021
Gratis
Diemen
Stappen zetten in je loopbaanVoorjaar 2021Diemen
Past mijn werk nog bij mij?
3 daagse training
Voorjaar 2021Diemen
Communiceren met ouders voor leerkrachten PO en VO.
Open inschrijving in opdracht van KPC groep
Meer informatie en aanmelden via de site van KPC groep
Voorjaar 2021Helvoirt
In gesprek met de leerkracht voor Remedial Teachers.
Open inschrijving in opdracht van KPC groep
Meer informatie en aanmelden via de site van KPC groep
voorjaar 2021Helvoirt
Workshops en trainingen voorjaar 2021

Wil je eerst meer weten over de inhoud of twijfel je en wil je overleggen of een workshop of training bij jou en je vragen past? Bel me gerust even: 06 – 33 425821. Of stuur me een bericht,

Samenwerking: Voor de oefendag Moeilijke gesprekken werk ik samen met ervaren trainingsactrices, Claudia van Mechelen van Dito Training en Esther Drenthe.

Plaats

Individuele begeleiding:

De gesprekken vinden plaats bij mij in Amsterdam, bij jou of wandelend in het Diemerbos, aan de rand van Diemen, vlak bij Amsterdam.

Workshops en trainingen

Voor groepsbijeenkomsten gebruik ik de fijne plek House of Bird, aan de rand van het Diemerbos zodat we ook naar buiten kunnen. Voor de ‘Oefendag Moeilijke gesprekken’ maak ik ook gebruik van de trainingsruimte van Dito Training in Apeldoorn

Bij maatwerk zorgt de opdrachtgever voor een trainingslocatie. Dit kan in het hele land plaatsvinden.

Tarieven

Mijn tarief is afhankelijk van de opdrachtgever (particulier of zakelijk). Afhankelijk van de opdracht geldt een uurprijs, dagdeelprijs of trajectprijs.

Telefonische kennismaking is gratis.

Reistijd en reiskosten: Ik breng een reiskostenvergoeding van € 0,40 per km. in rekening. Voor coachgesprekken en trainingen korter dan een dagdeel reken ik voor reistijd boven de 30 minuten € 40,00 per uur.

Alle prijzen zijn excl 21% BTW
Trainingen die onder de criteria van het CRKBO vallen kunnen BTW vrij gegeven worden

Mogelijkheden voor financiering

De overheid heeft verschillende regelingen die mogelijk interessant zijn voor uw organisatie. Bijvoorbeeld de Subsidie regeling Leren en Ontwikkelen voor MKB (SLIM-regeling) van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

In het tweede pakket Corona steunmaatregelen van de overheid, dat per 1 juni 2020 inging, is ook een aanvullend plan voor ‘NL leert door’ aangekondigd.  Naast de noodsteun is in deze regeling aandacht voor ontwikkelgesprekken en scholing van medewerkers wanneer ze willen of moeten veranderen van werk. De planning is dat mensen zich vanaf augustus kunnen aanmelden.

Coachtrajecten en trainingen gericht op het werk zijn voor particulieren als studiekosten aftrekbaar van de belasting.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen, bel me gerust even: 06 – 33 425821. Of stuur me een bericht,

Gele-strook
<style>
Top