Loopbaancheck

Wanneer heb jij voor het laatst stil gestaan bij je loopbaan en een loopbaancheck gedaan? Meld je aan voor de workshop Loopbaancheck. Met maximaal 6 deelnemers gaan we op onderzoek. We laten ons inspireren door de natuur in het Diemerbos.

Bel me meteen even 06 – 33 425 821 of stuur me een mail

Werkzoekend of wil je beweging in je werk?

Er kunnen talloze redenen zijn om een loopbaancheck te doen. Ik vergelijk het el eens met de auto die ook met regelmaat een APK keuring krijgt: is alles nog oke en zo niet: wat kun je dan doen?

Bijvoorbeeld omdat je

 • niet meer met plezier naar je werk gaat en niet precies weet waardoor
 • je baan kwijt bent of dreigt te verliezen en je stappen moet zetten
 • je veel energie verliest in bepaalde taken
 • je de uitdaging kwijt bent
 • benieuwd bent wat je verder zou kunnen doen

Wanneer je vastloopt in je werk en je werkglimlach kwijt bent is het goed om te starten met een loopbaancheck. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

Als loopbaancoach kan ik je helpen je doel scherp te krijgen en een een ontwikkelplan op te stellen zodat je regie over je eigen loopbaan blijft houden, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen?

Ook als je het best nog wel naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je werken aan een duurzaam inzetbaarheid en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt.

Wil je meer weten of je al meteen aanmelden voor een Loopbaancheck?

Neem contact op via onderstaand contactformulier. Of bel me meteen even 06 – 33 425 821.

  Contactformulier
  Velden met een * zijn verplicht


  Klik voordat je je bericht verstuurt op het gevraagde plaatje
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

  Top