Regie over je eigen loopbaan.

Werken aan duurzame inzetbaarheid betekent de regie over je eigen loopbaan nemen. Maar hoe doe je dat dan en is het eigenlijk wel nodig? Want je bent ‘best tevreden’. Toch knaagt er iets …. Dan is het slim om te starten met een Ontwikkeladvies voor regie over je eigen loopbaan.

Herken je dit?

Je bent eigenlijk best tevreden met je werk: je hebt leuke collega’s, werk waar je goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Kortom, een goede werkplek voor je. Wel ben je nu in een andere levensfase dan toen je begon, 10-15 jaar terug. Sindsdien is er ook veel verandert op het werk.

‘Stiekem heb’ je zijn er veel vragen, zoals:

 • Kan en wil ik dit werk doen tot aan mijn pensioen?
 • Ben ik nu eigenlijk nog wel blij met m’n werk?
 • Werk ik over 10 jaar nog steeds met een glimlach?
 • Als ik de stoute schoenen aan durf te trekken, wat doe ik dan?
richting geven door Ontwikkeladvies voor regie in je loopbaan

Welke kant wil je op? “Mijn loopbaan, mijn regie!”

Met een Ontwikkeladvies zet je de stap naar regie over je eigen loopbaan. We werken kort en krachtig met elkaar in 3 gesprekken. Daarna is voor jou helder :

 • wat je energie geeft in werken
 • wat je in huis hebt,
 • waar je heen wilt
 • wat je dan te doen staat om daar ook te komen.

We putten niet alleen uit je eigen gedachten en ervaringen, we gaan ook feedback in je omgeving ophalen. We ronden het traject af met een stappenplan wat je vervolgens zelf kunt uitvoeren.

Misschien maak je ook nog een drijfverenscan en/of volg je een van de workshops, bijvoorbeeld de gespreksoefendag zodat je vol vertrouwen met je leidinggevende in gesprek kunt gaan over je wensen en plannen.

Meer weten over ontwikkeladvies voor regie over je eigen loopbaan?

Wil je onderzoeken of ontwikkeladvies je verder kan helpen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Of bel me meteen even 06 – 33 425821.

Investering

De kosten bedragen € 600 (excl. btw). Betaal je privé dan is het € 500 (excl. btw).


In het tweede pakket Corona steunmaatregelen van de overheid, dat per 1 juni 2020 ingaat, is ook een plan voor ‘NL leert door’ aangekondigd.  Hierin is aandacht voor ontwikkeladvies en scholing op het moment dat je, door de veranderingen in de economie op dit moment wilt of moet veranderen van werk. Vanaf begin augustus kan iedereen hier gebruik van maken. Lees hier meer over de regeling.

  Contactformulier
  Velden met een * zijn verplicht


  Klik voordat je je bericht verstuurt op het gevraagde plaatje
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.